Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της αισθητικής.

Τα κύτταρα του δέρματός μας ανανεώνονται διαρκώς, αφού καθημερινά χιλιάδες από αυτά αποπίπτουν (πεθαίνουν) και αντικαθίστανται με καινούρια. Αυτός ο κύκλος ζωής που διαρκεί περίπου ένα μήνα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Όμως, παράγοντες όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η παραγωγή σμήγματος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός του προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό.

Ο καθαρισμός του προσώπου από επαγγελματία έχει στόχο να διευκολύνει αυτή την ανανέωση και να λύσει προβλήματα που προκύπτουν όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι που φράσσουν.

Η θεραπεία του καθαρισμού προσώπου γίνεται με ατμό, όπου αυτός κρίνεται απαραίτητος, και με ελεγχόμενες δακτυλοπιέσεις για την αποσυμφόρηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καθαρισμού προσώπου η αισθητικός μπορεί να κρίνει τις ανάγκες του δέρματος και την ευαισθησία του, ώστε να δημιουργήσει το ανάλογο πρωτόκολλο θεραπείας.

Στο MedSkin Laser & Beauty Clinic απασχολούμε καταρτισμένο προσωπικό, αισθητικούς με πολυετή εμπειρία. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό ώστε ο καθαρισμός προσώπου να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα.

katharismos-proswpou

Καθαρισμός προσώπου με ατμό