Θεραπεία λάμψης προσώπου με βιταμίνη C

Θεραπεία λάμψης προσώπου με βιταμίνη C

Η θεραπεία με Vitamin C περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου που προσφέρει φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος. Διώχνει τη θαμπάδα, απαλύνει τις πανάδες και τις ρυτίδες.

Συμπερασματικά η βιταμίνη C είναι:

  • αντιγηραντική
  • μέσο πρόληψης της φωτογήρανσης
  • αντιοξειδωτική
  • λευκαντική
  • ενισχυτής της σφριγηλότητας και της σύνθεσης κολλαγόνου
  • ενυδατική

Τι συμβαίνει στο δέρμα μας κάθε φορά που εκτίθεται στον ήλιο;

Μπορεί η ελεγχόμενη και περιορισμένη έκθεση να μην ενέχει κινδύνους, όμως ο ήλιος δρα σωρευτικά. Ενοχοποιείται για μια σειρά από επιπτώσεις που προκαλεί στο δέρμα, όπως τα σημάδια φωτογήρανσης, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι παράγοντας οξείδωσης των κυττάρων του δέρματος και πρόωρης γήρανσής του. Η βιταμίνη C είναι ένας από τους δυνατούς συμμάχους που έχουμε για να προσφέρουμε μέσα από θεραπείες λάμψης, την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία που έχει ανάγκη το πρόσωπο.

Η θεραπεία βιταμίνης C γίνεται όλο τον χρόνο και ενδείκνυται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να ρυθμίζεται η έκκριση της μελανίνης στο δέρμα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορούν να ενισχυθούν στο σπίτι με προϊόντα Vit-C αφού έχει αποδειχτεί ότι το δέρμα μπορεί κυριολεκτικά να τραφεί με βιταμίνη C τροφοδοτούμενο εξωτερικά .

 

Στόχος της θεραπείας είναι η ενεργοποίηση και λάμψη στην επιδερμίδα,

Προστασία, αποκατάσταση και επιδιόρθωση των κυτταρικών δομών του δέρματος. Ιδανικό για δέρμα που χρειάζεται υγρασία και θρέψη

Απαραίτητο για το σχηματισμό κολλαγόνου, εξαιρετική πρόληψη κατά της γήρανσης

Καθώς επίσης και η προστασία του δέρματος από τις βλάβες των ακτινών UV.