Θεραπεία Λεύκανσης – White moon

Θεραπεία Λεύκανσης – White moon

Θεραπεία για την καταπολέμηση των υπερχρωματικών κηλίδων, για λεύκανση και λάμψη του δέρματος

Η καθημερινή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, ή περιβαλλοντική ρύπανση, οι επιθέσεις ελευθέρων ριζών, η ορμονική ανισορροπία (χρήση αντισυλληπτικών, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση) προκαλούν φθορά στο DNA των κυττάρων της εξωτερικής στιβάδας. Το οξειδωτικό στρες οδηγεί σε απώλεια του τόνου του δέρματος, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της, εμφανίζει δυσχρωμίες και πρόωρη γήρανση, απώλεια λάμψης, χάνει τη φρεσκάδα και την υγιή όψη.

Το δέρμα συνολικά γίνεται πιο λεπτό, αλλά ταυτόχρονα η επιφάνεια της κερατίνης στιβάδας πυκνώνει , το χρώμα χάνει την ομαλότητα και την καθαρότητα του, τείνει να δείχνει πιο γκρίζο και κιτρινωπό έως ότου εμφανίζονται σταθερές χρωματικές αλλαγές και κηλίδες.

Η λαμπερή όψη είναι το πραγματικό μυστικό της υγείας και επομένως της νεανικής επιδερμίδας. Η σειρά White Moon παρέχει στο δέρμα πρωτοποριακά δραστικά συστατικά βοηθώντας το να διατηρήσει τη φυσική του λάμψη αποτρέποντας τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και φωτογήρανσης αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο